Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Ε.Κ. Καβάλα-Πανσερραϊκός STIHL (20/12-17:00)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει την Ε.Κ. Καβάλας, για την 12η αγωνιστική, του 3ου Ομίλου, στο πρωτάθλημα Ανδρών της National League 1, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 17:00.

Ο Πανσερραϊκός STIHL, μετά την άνετη νίκη επι της Αρετσούς, επιθυμεί να διευρύνει το σερί του και να καταφέρει για πρώτη φορά φέτος, να πετύχει δυο συνεχόμενες νίκες. Το εμπόδιο της Καβάλας όμως, εκτός έδρας, δεν είναι εύκολο στην εμβόλιμη αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στην γειτονική πόλη της Καβάλας, στις 17:00 το απόγευμα.

Οcoach Κακιούζης, δεν είχε χρόνο μπροστά του για να διαχειριστεί απουσίες και λάθη που εντόπισε στην τελευταία αναμέτρηση των «λιονταριών», είδε όμως απο τους παίκτες του, την αποφασιστικότητα και το πάθος που έλειπε σε άλλα ματς και αυτό επιθυμεί και στον αγώνα με την Καβάλα.

Η «Ένωση», επόμενος αντίπαλος του Πανσερραϊκού, έχει το ίδιο ρανκινγκ νικών-ηττών με τον Πανσερραϊκό και ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τους «μπλε». Ο Πανσερραϊκός, αν αγωνιστεί με σοβαρότητα, έχει την δυνατότητα να κάνει ένα μεγάλο διπλό και σε συνδυασμό με το τελευταίο ματς της χρονιάς, στις 23/12 στις Σέρρες κόντρα στους Μαχητές, να κλείσει με καλό πλασάρισμα τον πρώτο γύρο.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!