Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός-Κ.Σ. Γέφυρα Σάββατο 14/10 (17:00)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει την Γέφυρα, για την 2η αγωνιστική, του πρωταθλήματος Ανδρών της National League 1, στο ΔΑΚ Σερρών, το Σάββατο 14/10 στις 17:00.

Τα «λιοντάρια» θέλουν να ρεφάρουν την ήττα της πρώτης αγωνιστικής στην Βέροια και να κατακτήσουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν, εντός έδρας κόντρα στην Γέφυρα. Το πρωτάθλημα της National League 1, έχει μόλις ξεκινήσει αλλά στην έδρα του ο Πανσερραϊκός, θέλει να δημιουργήσει το δικό του «άβατο», με σκοπό να πετύχει τους στόχους του.

Ο coach Κακιούζης, είδε με ικανοποιήσει να επιστρέφει ο Κουτουξίδης, απο τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ένας παίκτης που αποτελεί, βασικό γρανάζι της Σερραϊκής ομάδας. Τα μικροπροβλήματα της εβδομάδας ξεπεράστηκαν και μέσα απο την ανάλυση του πρώτου αγώνα η ομάδα προχωρά καλή ψυχολογία στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Η ομάδα της Γέφυρας, μπαίνει για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, αφού είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική. Η δυναμική της παραμένει υψηλή, όπως την περσινή σεζόν και είναι ικανή να κάνει την «ζημιά» αν οι παίκτες του Πανσερραϊκού δεν παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλα τα δεκάλεπτα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming απο το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube:

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!