Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL – ΔΕΚΑ

Πανσερραϊκός STIHL – ΔΕΚΑ

(6/3-18:30)

 

Ο Πανσερραϊκός STIHL αγωνίζεται στο ΔΑΚ Σερρών την Δευτέρα 6 Μαρτίου, στις 18:30, με την ομάδα της ΔΕΚΑ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας, στον 4ο Όμιλο.

Έχοντας αγωνιστική απραξία περίπου 20 ημερών, ο Πανσερραϊκός STIHL προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στα Πεύκα και θέλει να συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο. Με 4 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, τα “λιοντάρια” επιθυμούν να κλείσουν με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες την κανονική διάρκεια ενόψει playoffs.

Ο αγώνας κόντρα στην ΔΕΚΑ είναι επικίνδυνος (ρεκόρ 8-8) , με τον coach Κακιούζη να έχει επισημάνει πολλές φορές την συγκέντρωση που χρειάζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι καθ’ όλη την διάρκεια του. Πέρα του Νικολόπουλου, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα στους “κόκκινους”.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” με διαιτητές τους Χατζημπαλίδη – Λυγούρα – Ισιγώνη.

*Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

**Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming απο το κανάλι της ομάδας μας στο YouTube (MGS Panserraikos)

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!