Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL – Ευκαρπία

02/10  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ STIHL – ΕΥΚΑΡΠΙΑ  17:00

 

10 ημέρες μετά την μεγάλη νίκη – πρόκριση του Πανσερραϊκού STIHL κόντρα στην Δόξα Λευκάδας (54-52) στο ΔΑΚ Σερρών, οι “κόκκινοι” υποδέχονται την Ευκαρπία με στόχο μια νέα πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Με τον κόσμο και πάλι στο πλάι τους, οι παίκτες του Γιάννη Κακιούζη είναι έτοιμοι για την Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Τα “λιοντάρια” θα αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλονικείς και άλλες δυο φορές μέσα στην χρονιά καθώς βρίσκονται στον ίδιο όμιλο για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Αυτό είναι ακόμη ένα πολύ δυνατό τεστ για τους γηπεδούχους, που ετοιμάζονται και για την έναρξη του πρωταθλήματος. Χωρίς τους Νικολόπουλο και Ντίνο αναμένεται να παραταχθεί η Σερραϊκή ομάδα στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 17:00 με τους Παπαγερίδη-Χατζηχαρίση-Χατζηκώστα να διευθύνουν την αναμέτρηση, ενώ θα υπάρχει και live streaming από το mgspanserraikos.gr. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Πανσερραϊκός θα παίξει και πάλι εντός έδρας κόντρα στην ΔΕΚΑ.

Το λινκ για το κανάλι της αναμέτρησης:

https://youtube.com/channel/UCFZyjqEfPrc8H4EgYzQHI0A

Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

 

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!