Μπάσκετ Γυναικών: Pre Game Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

 

Τρεις διαδοχικές προκρίσεις καθιστούν ήδη την πορεία του Πανσερραϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος εξαιρετική. Οι “λιονταρίνες” έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν δυο εκτός έδρας προκρίσεις (Πάνθηρες Καβάλας, Ολύμπια Λάρισας) και μια εντός (Πανόραμα) φτάνοντας στους “16” του θεσμού. Η 4η τους “μάχη” ωστόσο είναι από μόνη της μια πολύ δύσκολη δοκιμασία.

Με σύμμαχο την έδρα και τους φιλάθλους τους, οι γυναίκες του Πανσερραϊκού υποδέχονται το μεσημέρι της Κυριακής τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, που έχει στο ρόστερ της δυο διεθνείς αθλήτριες με το Καμερούν, δυο Αμερικανίδες και αρκετές Ελληνίδες με σημαντικές παραστάσεις, στο υψηλότερο επίπεδο.

Με τον coach Ρούλη να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τις αδερφές Χωλοπούλου και την Γκέγκα, η αποστολή των “κόκκινων” στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος είναι εξαιρετικά δύσκολη. Το τζάμπολ έχει οριστεί στις 14:30 με τους Πράττο-Αγραφιώτη-Τσαρδούλια να διευθύνουν την αναμέτρηση.

Η ΛΙΤΣΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ !

Η παλαίμαχη καλαθοσφαιρίστρια, Λίτσα Κουντουρά θα βραβευτεί κατά την διάρκεια του Κυριακάτικου παιχνιδιού από την Σερραϊκή ομάδα για την προσφορά της στις “λιονταρίνες”. Η Σερραία σέντερ έχει κατακτήσει μάλιστα την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία την περίοδο 1999-00 με την φανέλα του Πανσερραϊκού, ενώ έχει να επιδείξει και συμμετοχή στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος με την “κόκκινη” φανέλα.

Η Σερραία αθλήτρια έχει αγωνιστεί επίσης και στην ομάδα του ΠΑΣ στο παρελθόν. Κορυφαία της στιγμή, η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2008-09 με την ομάδα του Αθηναϊκού.

Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

Το πρόγραμμα της Β’ Φάσης…

01/10/2022   

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 17.00   ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ. – ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.

ΠΑΟΚ  13.00   ΑΣ ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

02/10/2022   

ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ 11.00   ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕΣ – ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΝΕΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 17.00   ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ Β.

Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ            12.30   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟΣ

Δ. ΚΑΛΤΣΑΣ     13.30   ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ – ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ.

ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ   14.30   ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΛΕΥΚΑΔΑΣ       17.00   ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚ. – ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛ.

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr, ΕΡΤ Σερρών

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!