Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL – ΚΑΟ Δράμας (2/12-17:00)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει τον ΚΑΟ Δράμας, για την 9η αγωνιστική, του 3ου Ομίλου, στο πρωτάθλημα Ανδρών της National League 1, στο ΔΑΚ Σερρών, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 17:00.

Ο Πανσερραϊκός STIHL, είναι σε διαδικασία ανασυγκρότησης και θέλει οπωσδήποτε, να πετύχει την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στον ΚΑΟ Δράμας, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις Σέρρες, στις 17:00 το απόγευμα.

Τα «λιοντάρια» μετά την βαριά ήττα απο την ΔΕΚΑ, δουλεύουν εντατικά, προκειμένου να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό μπροστά στο κοινό τους, στο ματς με τους Δραμινούς. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Γιάννης Κακιούζης, καλείται να βρει για ακόμη μια αγωνιστική τις λύσεις, στα αγωνιστικά προβλήματα που δημιουργούνται, ώστε η ομάδα να βρει τον ρυθμό της, σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

Ο ΚΑΟ Δράμας, επόμενος αντίπαλος του Πανσερραϊκού, βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και έχει μόλις μια νίκη κόντρα στην Αρετσού. Είναι μια ομάδα με προβλήματα στο αμυντικό της παιχνίδι, με τον Πανσερραϊκό, να πρέπει να χτυπήσει στις αδυναμίες των φιλοξενούμενων, προκειμένου να πετύχει μια σημαντική νίκη για την συνέχεια.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming απο το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube:

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!