Μπάσκετ Γυναικών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL-Παναθλητικός Κυριακή 3/12 (13:00)

Ο Πανσερραϊκός STIHL, αντιμετωπίζει τον Παναθλητικό για την 8η αγωνιστική, του 2ου Ομίλου, στο πρωτάθλημα Γυναικών της Α2, στο ΔΑΚ Σερρών, την Κυριακή 2/12 στις 13:00

Ο Πανσερραϊκός STIHL, δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα, κόντρα στον δυνατό Παναθλητικό. Η Σερραϊκή ομάδα, είναι αήττητη και τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 7 αγώνων, με σπουδαίες νίκες, εντός και εκτός έδρας. Ο αγώνας της Κυριακής, 3 Δεκεμβρίου, στις 13;00, στο κλειστό της Κοιλάδας, έχει τον απόλυτο χαρακτήρα ντέρμπι, αφού οι δυο ομάδες, είναι οι βασικές διεκδικήτριες για την άνοδο.

Ο coach, Πασχάλης Ρούλης, προετοίμασε όλη την εβδομάδα, τις παίκτριες του, για αυτό το ματς, ειδικών συνθηκών και περιμένει μια καλή εμφάνιση, μπροστά στο Σερραϊκό κοινό. Η διεθνής Ισλανδή Οσκ, έχει ενοχλήσεις απο τον τραυματισμό της αλλά θα αγωνιστεί. Η εμπειρία των μεγάλων αγώνων, που έχουν οι παίκτριες του Πανσερραϊκού είναι σημαντική και αυτό αναμένεται να δούμε και κόντρα στον ισχυρό Παναθλητικό.

Η αντίπαλος των «λιονταριών», είναι κι αυτή αήττητη, έχοντας κάνει το ρεπό της και είναι, με έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν κόντρα στην ΜΕΝΤ. Στην σύνθεση της διαθέτει καλές παίκτριες με σπουδαιότερη την Βρετανίδα διεθνή Shequila Joseph, που αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Πρόσκληση-ΔΩΡΕΑΝ

Το κοινό που θα βρεθεί στο Κλειστό της Κοιλάδας, θα ευχαριστηθεί ένα σπουδαίο ματς, με την διοίκηση του Πανσερραϊκού, να φροντίζει για τους φίλους της ομάδας, να εισέλθουν δωρεάν με όλη την οικογένεια τους, εκτυπώνοντας την ψηφιακή πρόσκληση που ανέβεικε στα social media των «ερυθρόλευκων».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming απο το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube:

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!