Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game MENT-Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ

30/01  Μ.Ε.Ν.Τ  VS  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  17:00

Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής έδωσε ώθηση, ψυχολογία και βαθμολογική αναρρίχηση στον Πανσερραϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μ.Ε.Ν.Τ στην Θεσσαλονίκη (30/1, 17:00) με σκοπό να αποσπάσει ένα μεγάλο διπλό που θα του επιτρέψει να ξεφύγει για τα καλά από επικίνδυνα μονοπάτια.

Οι “κόκκινοι” φαντάζουν το φαβορί για το ροζ φύλλο έχοντας όμως να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που παίζει τα τελευταία της χαρτιά (μετράει μόλις μια νίκη σε 11 αγώνες) και απέκτησε προπονητή τον Στέργιο Ποργιόπουλο. Ο Σερραίος προπονητής μετά την λύση συνεργασίας με τα ‘λιοντάρια” βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα έκανε και ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Γέφυρα. Πρόκειται για τον άνθρωπο που στην ουσία” έχτισε” την σημερινή ομάδα του Πανσερραϊκού και γνωρίζει καλά το υλικό που διαθέτει.

Ο Γιώργος Μασλαρινος δούλεψε πολύ με τους παίχτες του για τις ανάγκες του αυριανού παιχνιδιού και περιμένει από αυτούς την προσήλωση στο πλάνο και το καλό αγωνιστικό προφίλ που έδειξαν στο πρόσφατο παιχνίδι με τα Πεύκα.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!