Μπάσκετ Γυναικών: Post Game ΚΑΟ Μελισσίων 60-54 Πανσερραϊκός STIHL

ΚΑΟ Μελισσίων 60-54 Πανσερραϊκός STIHL

 

Η ομάδα γυναικών του Πανσερραϊκού, ηττήθηκε απο τον ΚΑΟ Μελισσίων, για την 1η αγωνιστική της Β´ Φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, στο κλειστό των Μελισσίων στην Αθήνα, με σκορ 60-54 και αποκλείστηκ απο την συνέχεια του θεσμού.

Ο Πανσερραϊκός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, απέναντι στην ισχυρή ομάδα των Μελισσίων και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, στο εκτός έδρας παιχνίδι για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Οι παίκτριες των «λιονταριών» πάλεψαν μέχρι το τέλος αλλά η ποσοτική διαφορά στο ρόστερ, έφερε κούραση στο τέλος όπως και οι βολές έκριναν το τελικό 60-54

Ο Αγώνας:

Στην πρώτη περίοδο, ο Πανσερραϊκός ήταν ανταγωνιστικός και βρήκε λύσεις στο αντίπαλο καλάθι. Η περιφερειακή άμυνα λειτούργησε το ματς ήταν ισορροπημένο. Το σκορ δεκαλέπτου ήταν 18-16.

Στην δεύτερη περίοδο, τα κορίτσια του Πασχάλη Ρούλη, με εύστοχα σου τριων πόντων δεν επέτρεψαν στην ομάδα των Μελισσίων να ξεφύγει στο σκορ, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει 38-32.

Σκορ Ημιχρόνου | ΚΑΟ Μελισσίων – Πανσερραϊκός STIHL 38-32

Ο Πανσερραϊκός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με δυναμισμό και σκοπό να ελέγξει τον ρυθμό και να οδηγήσει το ματς υπέρ του. Η σκληρή άμυνα εγκλώβισε τους γηπεδούχους και το σκηνικό ανατράπηκε με το δεκάλεπτο να κλείνει, με έναν μόλις πόντο διαφορά, 45-44.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η κούραση του Πανσερραϊκού απο την υπερπροσπάθεια ήταν εμφανής, σε αντίθεση με τα Μελίσσια, που βρήκαν λύσεις απο τον πάγκο, ενώ εκτέλεσαν και περισσότερες βολές, γεγονός που ανάγκασε στο χαμηλό σκορ και την συγκομιδή μόλις 10 ποντών, που στοίχησε και την ήττα.

Τα στοιχεία:

Διαιτητές:  Μαρίγλη-Χαϊνά-Καραμπιτσάκος

Δεκάλεπτα: 18-16, 38-32, 45-44, 60-54

Μελίσσια (Καλογερόπουλος): Παναγιωτίδη 6, Ανδρικοπούλου 9(1), Πατέρα 8(1), Μεσίνι 2, Κοιλιαρίδη 3(1), Κυριακάκη 5(1), Κυρίδη 9(3), Τάρλα 5, Σκουμπάκη 8, Παρθενίου, Τζέλου, Κούκη 5.

Πανσερραϊκός (Ρούλης): Τζημορώτα 7(1), Μπακιρτζίδου 2, Τζιαμπάζη 3(1), Χωλοπούλου 2, Καλαμπάκου 10(1), Μιχαηλίδου 9(3), Νάστου 13(2), Γκομπετζισβίλι 8.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!