Μπάσκετ Γυναικών: Pre Game ΚΑΟ Μελισσίων-Πανσερραϊκός Κυριακή 1/10 (13:00)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει τον ΚΑΟ Μελισσίων, για την 1η αγωνιστική, της Β’ φάσης  του κυπέλλου Ελλάδας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων, στην Αθήνα την Κυριακή στις 13:00.

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να ονειρεύεται στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την εντυπωσιακή νίκη-πρόκριση επι του ιστορικού Άρη. Επόμενος αντίπαλος στην Β’ Φάση, η ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων, που έκανε την δική της υπέρβαση και προκρίθηκε εις βάρος της Δάφνης. Τα «Λιοντάρια» θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα και στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 13:00.

Ο προπονητής της Σερραϊκής ομάδας, Πασχάλης Ρούλης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεση του. Η Σερραϊκή ομάδα, μετά τις δυο προκρίσεις επι της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου και του Άρη, θέλει να διεκδικήσει την είσοδο της, στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αντίπαλος του Πανσερραϊκού, έχει δυναμική στην έδρα της και υπολογίζεται να κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 και τον Όμιλο της.

 

 

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!