Μπάσκετ Γυναικών: Pre Game Πάνθηρες Καβάλας-Πανσερραϊκός STIHL (5/11-12:30)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει τους Πάνθηρες Καβάλας, για την 5η αγωνιστική, του πρωταθλήματος Γυναικών της Α2 και τον 2ο Όμιλο, στο Κλειστό της Καλαμίτσας, την Κυριακή στις 12:30.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού στις γυναίκες, θέλει να συνεχίσει ακάθεκτη, την μέχρι τώρα πορεία της, στον 2ο όμιλο της Α2 και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο, της ομάδας των Πανθήρων, στην έδρα τους, στο κλειστό της Καλαμίτσας, στην Καβάλα, την Κυριακή στις 12:30.

Ο προπονητής της Σερραϊκής ομάδας, Πασχάλης Ρούλης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεση του, αφού επέστρεψε η Τσιαμπάζη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και η Οσκ, που είχε έναν μικροτραυματισμό στο ματς με τον Πιερικό, έβγαλε όλο το πρόγραμμα της εβδομάδας.

Οι Πάνθηρες Καβάλας, είναι μια απο τις ομάδες, που έχουν καλό ρόστερ, για να πετύχουν σημαντικές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Ήδη οι δυο νίκες που έχουν καταγράψει μέχρι στιγμής και η μοναδική ήττα απο τον Φιλαθλητικό στις λεπτομέρειες, αντικατοπτρίζουν το προφίλ, της αντιπάλου του Πανσερραϊκού. Πρόκειται για ένα απαιτητικό εκτός έδρας ματς, όπου τα «λιοντάρια», πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένα και να παίξουν το μπάσκετ που μας έχουν συνηθίσει για να κερδίσουν το ματς.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!