Μπάσκετ Γυναικών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL-Μ.Ε.Ν.Τ. Κυριακή 19/11 (13:00)

Ο Πανσερραϊκός STIHL, αντιμετωπίζει την ΜΕΝΤ για την 6η αγωνιστική, του 2ου Ομίλου στο πρωτάθλημα Γυναικών της Α2, στο κλειστό της Ομόνοιας, την Κυριακή 19/11 στις 13:00

Ο Πανσερραϊκός STIHL, που μετρά μόνο επιτυχίες μέχρι τώρα στην Α2, μπαίνει σε ενα σετ αγώνων με την ΜΕΝΤ και τα Ιωάννινα, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθλητικό στις Σέρρες, στις 3/12. Το 5×5 οδηγεί μέχρι στιγμής τις «ερυθρόλευκες», που θέλουν να διευρύνουν το σερί τους και να παραμείνουν στην κορυφή του 2ου Ομίλου.

Ο Σερραίος προπονήτης, Πασχάλης Ρούλης, δεν μπορεί να υπολογίζει στην Οσκ, που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά κανονικά στα υπόλοιπα κορίτσια του Πανσερραϊκού.

Η αντίπαλος των «λιονταριών», Μεντ απο την Τούμπα Θεσσαλονίκης έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα και ένα ματς λιγότερο κόντρα στον Παναθλητικό, αλλά έχει παίκτριες ικανές για την ζημιά, αν ο Πανσερραϊκός δεν έχει συγκέντρωση στο παιχνίδι του. Μαζί με τους φιλάθλους τους, στο κλειστό της Ομόνοιας οι παίκτριες του coach Ρούλη μπορούν να τα καταφέρουν!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming απο το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube:

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!