Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός αποσαφηνίζει το αίτημα παραχώρησης έκτασης στην Ομόνοια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως είναι γνωστό, με αίτημά του ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ζήτησε από τον Δήμο Σερρών συγκεκριμένη έκταση για την κατασκευή προπονητικού κέντρου ποδοσφαίρου, στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας.

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός, πιστός στις δεσμεύσεις του, αν τον τιμήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών και του παραχωρήσει την συγκεκριμένη έκταση, θα υλοποιήσει το εν λόγω προπονητικό κέντρο, που τόσο ανάγκη έχει ο ποδοσφαιρικός κόσμος και συγκεκριμένα ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός.            

Θέλοντας δε να ξεκαθαρίσουμε το θέμα που δημιουργήθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, παραθέτουμε τα παρακάτω: Μετά από πρωτοβουλία παραγόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός και επαφών που είχαν, με τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη, σχετικά με το όραμα του Πανσερραϊκού, για την δημιουργία από τον ίδιο τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός, του  Μητροπολιτικού  γηπέδου ποδοσφαίρου και την ανάγκη του Δήμου Σερρών για την δημιουργία του Κεντρικού Πάρκου της πόλης, προέκυψε ταύτιση απόψεων για την υλοποίησή του και για τον λόγο αυτό συμφωνήθηκε να γίνει η συγκεκριμένη πρόταση που ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το θέμα σχετικά με το γήπεδο ποδοσφαίρου θα έρθει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός και θα υποβληθεί ολοκληρωμένη πρόταση επ’ αυτού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την στήριξή τους, σε κάθε πρόταση ανάπτυξης.

Εκ της Διοικήσεως

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!