Ποδηλασία-Τρίαθλο: Πλούσια σε δράση & επιδόσεις η ομάδα του Πανσερραϊκού

Πλούσιο σε εικόνες, κύπελλα, μετάλλια και σπουδαίες προσπάθειες είναι η ποδηλατική σεζόν για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας!

Πιο αναλυτικά, η ομάδα το Σάββατο 30 Απριλίου ταξίδεψε στη Λάρισα, όπου παράλληλα με τον τερματισμό του 4ου ΕΤΑΠ του ΔΕΗ International Tour of Hellas διεξήχθησαν διασυλλογικοί αγώνες ορεινής ποδηλασίας.

•. Στην κατηγορία μίνι μικρά, το βάθρο «κοκκίνισε»,μιας και την πρώτη θέση κατέλαβε ο Χαράλαμπος Νάκου, τη δεύτερη θέση ο Χριστόφορος Ιωαννίδης και την τρίτη θέση ο Παύλος Καραγιαννίδης.

• Στην ίδια κατηγορία, η Μυρτώ Νάκου ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

•Στην κατηγορία μίνι μεγάλα, η αθλήτριά μας Ζωή Νάκου και ενώ ξεκίνησε δυνατά, είχε πτώση που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την προσπάθειά της.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τερματισμό του 4ου ΕΤΑΠ, τις απονομές, και να συνομιλήσουν με τα μέλη της εθνικής ομάδας ποδηλασίας!

Επίσης, οι αθλητές μας Ηλίας Τρέντος και Γιώργος Κυριαζής έλαβαν μέρος στο διεθνές ποδηλατικό διήμερο Θάσου.

•Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κυριαζής συμμετείχε το Σάββατο 30 Απριλίου στον 12ο γύρο Θάσου (THASSOS TOUR), όπου πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, και κατατάχτηκε 45ος μεταξύ 264 αθλητών.

• Ο Ηλίας Τρέντος την Κυριακή 1η Μαΐου έτρεξε στο 15ο MTB TSASSOS CUP (55χλμ) και κατέλαβε την 54η Θέση μεταξύ 73 αθλητών.

Η ποδηλατική σεζόν συνεχίζεται! Stay tuned.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!