Ποδόσφαιρο:Η Panserraikos FC-Academy δημιουργεί ‘Elite Football Team’ για παιδιά εως 13 ετών!

Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, συνεχίζει να εξελίσσεται, με στόχο το επαγγελματικό μέλλον των νεαρών ταλαντούχων αθλητών, που ωριμάζουν ποδοσφαιρικά από την ηλικία των 6 έως 18 ετών. Η Ακαδημία μας απασχολεί μια μεγάλη ομάδα προσωπικού, που ανιχνεύει, αναγνωρίζει, προπονεί, αναπτύσσει και υποστηρίζει, παραπάνω απο 200 ταλαντούχους νέους παίκτες, κάθε σεζόν.

Η ’’Panserraikos FCAcademy’’, σχεδίασε και προχωρά στην εφαρμογή μιας νέας επίλεκτης ομάδας, της Elite Football Team’ για παιδιά έως 13 ετών, που θα αγωνίζονται, σε άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, της ΕΠΣ Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη! Δημιουργούμε μια ελίτ ομάδα, προσελκύοντας νεαρά ταλέντα από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας τους την δυνατότητα να εξελιχθούν, σε παίκτες κορυφαίας ποιότητας, που θα αγωνίζονται στο μέλλον στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού ή σε άλλο κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας ή της Ευρώπης.

Οι «κόκκινες Ακαδημιές» με το τεχνικό επιτελείο του Σάκη Αναστασιάδη που έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, όπως ο Κώνσταντίνος Τσιμίκας(Λίβερπουλ), ο Απόστολος Αποστολόπουλος(Ολυμπιακός), ο Τάσος Παπάζογλου(Ολυμπιακός), ο Γιώργος Γεωργιάδης(ΠΑΟΚ), ο Δημήτρης Ανάκογλου(ΑΕΚ), οι Δημήτρης Γκούρτσας και Στεργιος Τσιμίκας(Πανσερραϊκός) και τόσοι άλλοι, προετοιμάζουν τη νέα Elite Football Teamμε ένα υψηλής αξίας εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που ενθαρρύνει και αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες κάθε ποδοσφαιριστή.

Προσεγγίζουμε ολιστικά τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες και τους εκπαιδεύουμε, με ευελιξία και σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Όλα τα τμήματα και οι ομάδες της Ακαδημίας μας, συμμετέχουν σε τοπικά αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ή σε δυνατά τουρνουά σε εθνικό επίπεδο.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!