Χάντμπολ Ανδρών – Αλεξιάδης: Το ιδιαίτερο πρόγραμμα, η ανταπόκριση και η σιγουριά της βελτίωσης των αθλητών!

Το νέο κύμα της πανδημίας που έχει σκεπάσει όλον τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δεν βρήκε απροετοίμαστους τους ανθρώπους χάντμπολ του συλλόγου. Με όρεξη και κυρίως σωστό πλάνο, οι αθλητές του ΜΓΣ Πανσερραϊκού συνεχίζουν την δουλειά από το σπίτι, ακολουθώντας τις προτροπές των προπονητών.

Ο κόουτς του τμήματος, κ.Αλεξιάδης, νιώθει τη σιγουριά ότι η βελτίωση θα έρθει, αξιοποιώντας το διάστημα της καραντίνας για ειδικό πρόγραμμα από το σπίτι. Σε αυτό συμβάλλουν και τα παιδιά της ομάδας που ανταποκρίνονται στις συμβουλές των προπονητών και δείχνουν πάθος παρά τις αντιξοότητες.

Συγκεκριμένα ο κ.Αλεξιάδης δήλωσε για τη νέα εποχή στις ακαδημίες και στον σύλλογο μας:

“Είναι σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο για όλους μας. Είμαστε όμως εδώ να το αντιμετωπίσουμε και θα το κάνουμε. Η δημόσια υγεία είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει και πρέπει όλοι να συμβάλουμε στον περιορισμό της πανδημίας.

Η νέα εποχή δεν μας βρίσκει απροετοίμαστους στη λογική που έχουμε βάλει για την ανάπτυξη του αθλήματος. Χρειάζεται να κάνουμε πολλή δουλειά για να αποδεχτούμε τη νέα πραγματικότητα. Θα αξιοποιήσουμε όλο το διάστημα που έχουμε στη διάθεσή μας, για να βελτιωθούμε, όσο είναι δυνατόν και να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Καθημερινά είμαι σε επαφή (μέσω τηλεφώνου ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) με τους αθλητές του συλλόγου και με τους αρχηγούς των τμημάτων.

Συνεχίζουμε τα προγράμματα ενδυνάμωσης μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας κάτι το οποίο μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα τα παιδιά που δείχνουν άμεσα ανταπόκριση και πάθος σε αυτά που τους λέω να κάνουν και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα παρ’όλη την κατάσταση που ζούμε. Υπάρχει επίσης επικέντρωση στη διατροφή δημιουργώντας υγιεινά προγράμματα γεύματος κτλ. Συμβουλές για την σωστή χρήση ξεκούρασης και ύπνου. Μιλάμε για ατομικά προγράμματα και ατομικούς στόχους και σχεδιάζουμε τον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά”.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!