Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL – Μακεδονικός

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό, για την 5η αγωνιστική, του 3ου Ομίλου, στο πρωτάθλημα Ανδρών της National League 1, στο ΔΑΚ Σερρών, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 17:00.

Το πρώτο και αποφασιστικό βήμα έγινε για την ομάδα του Πανσερραϊκού στους άνδρες, με την πρώτη νίκη, που ήρθε εκτός έδρας, κόντρα στον Λεύκιππο Ξάνθης. Τώρα η Σερραϊκή ομάδα, καλείται να δώσει υπεραξία στη νίκη αυτή, κερδίζοντας έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως ο Μακεδονικός, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις Σέρρες, στις 17:00 το απόγευμα.

Ο coach, Γιάννης Κακιούζης, είδε με ικανοποιήσει να μειώνονται τα προβλήματα με τους τραυματίες και η προετοιμασία κύλησε ομαλά, με μοναδική απουσία, αυτή του Στόλη, που θέλει λίγο χρόνο ακόμη, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Η ψυχολογία είναι καλή, μετά την πρώτη νίκη και άπαντες θέλουν μαζί με των κόσμο των «λιονταριών» να πανηγυρίσουν την δεύτερη σερί νίκη και την πρώτη εντός έδρας.

Ο Μακεδονικός, που αντιμετωπίζει ο Πανσερραϊκός, είναι μια ομάδα με διαφορετικό προσανατολισμό στους φετινούς της στόχους, όμως έχει έμπειρο προπονητή και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οτι προέρχεται απο μια μεγάλη νίκη με την Γέφυρα, ενώ όπου έχασε, αυτό συνέβη με δυσκολία.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming απο το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube:

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!