Χάντμπολ Ανδρών: Ασταμάτητα τα “Λιοντάρια”, γυμνάζονται ασφαλείς από το σπίτι! (pics)

Η διακοπή των προπονήσεων λόγω της νέας επιδημιολογικής κρίσης που έχει επιφέρει ο κορονοϊός, δεν άφησε άπραγους τους αθλητές χάντμπολ του συλλόγου.

Η ασταμάτητη δουλειά συνεχίζεται με όρεξη αλλά από το σπίτι, διατηρώντας την αγωνιστική και πνευματική τους φόρμα σε καλά επίπεδα. Η συλλογική και κοινωνική ευθύνη αποτελεί προτεραιότητα και για τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα κατά του κορονοϊού. Σε αυτό το πλαίσιο, σύσσωμο το τμήμα στέλνει το μήνυμα “Μένουμε ασφαλείς και γυμναζόμαστε ασφαλείς” εφαρμόζοντας ειδικό ασκησιολόγιο για το σπίτι που επιμελείται ο προπονητής της ομάδας κ.Αλεξιάδης.

“Το δεύτερο κύμα της πανδημίας επισημαίνει για ακόμα μια φορά τη σημασία της ατομικής και συλλογικής ευθύνης απέναντι στον αόρατο εχθρό. Από την πρώτη στιγμή, την άνοιξη, σύσσωμη η κοινότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού ένωσε τις δυνάμεις της και έστειλε το μήνυμα για τη μάχη κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Μια μάχη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε εμπράκτως.

Μένουμε ασφαλείς και γυμναζόμαστε ασφαλείς είναι το βασικό μήνυμα. Φροντίζουμε το σώμα μας προσέχοντας τη διατροφή μας και ακολουθώντας ένα ειδικά διαμορφωμένο ασκησιολόγιο του προπονητικού team μας.” τονίζουν για την ιδιαίτερη αυτή συνθήκη που βιώνουμε οι άνθρωποι του ανδρικού τμήματος χάντμπολ του συλλόγου μας.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε υλικό από τον ειδικό πρόγραμμα των “Λιονταριών”

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!