Χάντμπολ ανδρών: Η νέα καινοτομία στις προπονήσεις των “Λιονταριών”

Στο δρόμο των καινοτομιών βρίσκεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΜΓΣ Πανσερραϊκού που επιχειρεί να βελτιώσει και να αυξήσει, με νέες τακτικές, το δείκτη δυσκολίας στις προπονήσεις.

Οι αθλητές του τμήματος στις τελευταίες προπονήσεις δοκίμασαν κάτι “διαφορετικό”. Μια φουσκωτή κούκλα που βρίσκεται λίγα μέτρα μπροστά από το τέρμα, λειτουργεί ως εμπόδιο (άφοβο), και βάζει τους παίκτες σε πιο ρεαλιστικές συνθήκες αγώνα. Η προσομοίωση του αντιπάλου μέσα από αυτή τη τεχνική στοχεύει στη βελτίωση των αντανακλαστικών των παικτών.

Καθημερινά οι άνθρωποι του ανδρικού τμήματος χάντμπολ δουλεύουν πάνω στο οργανωτικό και αγωνιστικό κομμάτι, εξελίσσοντας την ομάδα και προετοιμάζοντάς την εν όψει των επερχόμενων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε την ενημέρωση του τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκού και παρακολουθήστε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση

Η “διαφορετική”… προπόνηση των Λιονταριών.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού μας μπήκαν στο κλειστό, μετά από την απαραίτητη θερμομέτρηση και τα μέτρα ασφαλείας και το σημερινό πρόγραμμα ήταν διαφορετικό.

Το προπονητικό team του «Kόκκινου» συλλόγου μας, με επικεφαλής τον Κο Αλεξιάδη Κώστα, ξεπερνούν τις δυσκολίες των ημερών και φροντίζουν για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκγύμναση των αθλητών της ομάδας.

Το ανδρείκελο προπόνησης είναι μια φουσκωτή κούκλα η οποία προσφέρει στην προπόνηση ρεαλιστικές συνθήκες, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Λειτουργεί ως εμπόδιο και μπορεί να προσομοιάσει κάποιον αντίπαλο ή συμπαίκτη σε ασκήσεις για την βελτίωση των παικτών ή σε ασκήσεις αντίδρασης. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ασκήσεις τακτικής των τερματοφυλάκων ή και ολόκληρης της ομάδας.

Καλή συνέχεια στα “Λιοντάρια” μας με δύναμη και πάθος.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!